vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Campagne 10 voor energie!

01 oktober 2010
Van vrijdag 01 oktober 2010 tot en met vrijdag 10 december 2010


WERKENDAM / ALTENA - Op 1 oktober 2010 start de campagne ‘10 voor Energie!’. Deze campagne daagt alle inwoners in het Land van Heusden en Altena, zowel huurders als huiseigenaren, uit om fors te besparen op het energiegebruik in hun woningen. In de campagne staan 10 acties centraal waarmee bewoners een 10 voor energie kunnen scoren!

Energiekrant
Rond 5 oktober wordt huis-aan-huis de energiekrant verspreid. Deze krant bevat interviews met inwoners, informatie over wat de gemeente zelf doet op het gebied van energie en allerlei interessante artikelen over energiebesparing en duurzame energie. Inwoners maken kans op diverse energieprijzen, bijvoorbeeld door de energiepuzzelin de krant op te lossen en op te sturen. Daarnaast bevat de energiekrant een cadeaubon voor een schakelstekker.
Deze bon kunt u inleveren op de energiemarkt die in november in de gemeente Aalburg wordt georganiseerd en geldt voor de eerste 100 geïnteresseerden Meer informatie hierover volgt.

Website
Ook op de website www.10voorenergie.nlkunt u alles lezen over het nut van deze campagne en over de voordelen die deze campagne u op kan leveren. Naast allerlei tips vindt u ook vele aanbiedingen van bedrijven uit de regio op de website!In totaal doen 11 gemeenten in de regio mee.
Per gemeente is te zien welke activiteiten plaatsvinden tijdens de campagneperiode.
De campagne 10 voor energie eindigt op vrijdag 10 december 2010.

De campagne wordt ontwikkeld en gecoördineerd door BuildDesk Benelux BV in opdracht van de 11 gemeenten van de Milieu & Afvalregio Breda.

Deel dit bericht met je vrienden!