vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Helping Hands

18 september 2010
Van 08:00 uur tot en met 17:00 uur

GENDEREN - Een groep jong volwassenen van de Gereformeerde kerk in Genderen is de hele dag beschikbaar voor iedereen die wel een handje gebruiken kan. Het idee is om klussen uit te voeren die er om de een of andere reden niet van komen.

Gedacht kan worden aan klussen rondom het huis(houden) las de bewoner daar om wat voor reden dan ook niet toe in staat is, zoals gezondheid, leeftijd, niet handig in klussen.

Qua regio richt de actie zich op Genderen en alle omliggende dorpen in het land van Heusden en Altena. Iedereen kan worden geholpen, ongeacht of men wel of geen lid is van een kerkelijke gemeente.

Aarzel niet en meld de klus aan door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Wel geeft men een tip mee om bij aanmelding van anderen dit wel in overleg met die persoon te doen. 

Het formulier kan rechtstreeks gemaild worden. Het formulier kan ook worden bezorgd  bij Anne Bouman, Meerhoek 18 in Genderen.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen.

Voor mensen die zelf de hande uit de ouwen willen steken en tussen de 15 en 30 jaar kunnen zich ook aanmelden met het onderstaande formulier: KLIK hier...
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Ger. Kerk Genderen / Anne Bouman

Aalburg

0645 410 799

annebouman80@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!