woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Landelijke brandweerwedstrijd Genderen

11 september 2010
Van 07:30 uur tot en met 20:00 uur

GENDEREN - Op zaterdag 11 september a.s. zullen veel brandweervoertuigen in Genderen om deel te nemen aan de landelijke brandweerwedstrijd TAS-HD (hogedruk).  

Twaalf ploegen (van de 283 ploegen die aan de gewestelijke- en provinciale voorrondes hebben deelgenomen) komen in Genderen strijden voor de landstitel TAS-HD.

De deelnemende ploegen komen uit Diessen, Bakel, Kesteren, Linschoten, Bilthoven, Cothen/Langbroek, Dodewaard, Nieuw-Beijerland, Harskamp, Putten, Stevensweert en Zutphen.

De wedstrijden (die op een locatie worden gehouden die vooraf niet bekend wordt gemaakt) beginnen op 11 september om 7.30 uur. Het laatste team treedt aan omstreeks 17.45 uur.

Burgemeester Fons Naterop zal naar verwachting omstreeks 19.15 uur de winnende ploeg bekend maken. Dat gebeurt in de nieuwe brandweerkazerne aan de Genderensedijk 7 in Genderen.

De deelnemende ploegen en hun supporters vertrekken vanaf de oude brandweerkazerne aan de Oegemastraat 30 te Genderen. 

De wedstrijden vinden plaats onder auspiciën van de Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC) en worden georganiseerd door het brandweercluster Land van Heusden en Altena, team Genderen.

Deel dit bericht met je vrienden!