donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vijf bands bij Fun For All

11 september 2010
Van 12:00 uur tot en met 22:00 uur

n het park naast winkelcentrum De Es in Sleeuwijk start het festival Fun For All. Aanvankelijk zou het om 19.00 uur afgelopen zijn, maar door het volle programma is de eindtijd drie uur naar achteren gezet. Het festival wordt georganiseerd door een groep jongeren in samenwerking met het jongerenwerk van Trema Welzijn.

Gevarieerd programma

Met een skatewedstrijd en -demonstraties, een dansdemonstratie en -workshop, een playbackshow, springkussen, schminken, een voetbaltoernooi en optredens van de Roef-band, 16 over 9, Joeke Knijft, Doyle 751 en Sugar Sweet is er een gevarieerd programma voor iedereen!

Voorlichtingsbus

Novadic-Kentron staat op het festivalterrein met zijn voorlichtingsbus. De medewerkers van deze instelling voor verslavingszorg geven informatie over alcohol en drugs en beantwoorden vragen over deze onderwerpen.

Meedoen of meehelpen?



Wil je meehelpen als vrijwilliger, optreden, spulletjes verkopen, meedoen met het voetbaltoernooi of wil je het festival sponsoren, neem dan snel even contact op met Eline Schenk, jongerenwerker van Trema. Je kunt Eline mailen, bellen of sms'en.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Fun for All

Sleeuwijk

06-57570287

eline.schenk@trema.org
Deel dit bericht met je vrienden!