vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Zangvereninging De Lofstem Veen

06 september 2010
Van maandag 06 september 2010 tot en met zondag 31 juli 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

 

 

 

 

Vanaf D.V. maandag 6 september wordt er weer wekelijks gerepeteerd in het Hervormd Centrum aan de Grotestraat in Veen door Christelijk Gemengde Zangvereniging "de Lofstem" voor de in het komende seizoen geplande optredens. De optredens zijn gepland in verpleeg- en verzorgingshuizen en rond Kerst en Pasen in diverse kerken.

Het koor staat al enkele jaren onder de enthousiaste leiding van hun diligente Anneke van de Streek. De repetitieavonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur, onderbroken door een korte pauze. Het koor zingt het geestelijke lied, maar heeft ook onlangs i.v.m. 65 jaar bevrijding e~en aantal vaderlandse liederen ingestudeerd. Enkele jaren geleden, rond Veen 900, werd de geschiedenis van psalmen en gezangen door de eeuwen heen ten gehore gebracht. Een tweejaarlijks bezoek aan de korendag in Monnickendam staat steeds op het programma, een dag uit met optreden en luisteren naar andere koren. Ook werd er in de vakantieperiode gezongen tijdens een vakantieweek van verstandelijk gehandicapten in Zeddam.

Zoals U ziet een breed scala van liederen, voor jong en oud, voor elk wat wils, een actieve vereniging. Kunt U niet zingen? Bij de Lof-stem is het te leren! Schroom daarom niet om een repetitieavond vrijblijvend bij te wonen. De eerste maand betalen aspirant-leden zelfs geen contributie en het kopje koffie of thee in de pauze is dan gratis! Voor de kosten van de contributie hoeft U het ook niet te laten, want deze is zeer redelijk.

Een groot aantal leden komt uit de omliggende dorpen van Veen, zodat vervoer van en naar de repetitieavonden en optredens ook geen probleem behoeft te zijn. Dus wat let U om aanstaande maandagavond om acht uur een kijkje te komen nemen tijdens de repetitieavond. Ook bent U van harte welkom tijdens de pauze van negen uur tot kwart over negen.

 

Deel dit bericht met je vrienden!