vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Zomerfeest Genderen

23 augustus 2010
Van maandag 23 augustus 2010 tot en met zondag 28 februari 2010
Van 07:00 uur tot en met 00:00 uur

GENDEREN - Programma: Gestart wordt maandag 23 augustus met een bingo voor 55-plussers, terwijl tevens de wandelvierdaagse van start gaat, die maandag en dinsdag voor een nieuwe route gaat. Woensdag 25 augustus is er “Genders Pruuvenement” waaraan iedere groep, straat- en buurtvereniging kan deelnemen met het koken van een gerecht uit zowel binnen- als buitenland. Juliana zorg daarbij voor onderdak, borden, bestek en servetten. Tevens is er een prijs te winnen à € 75,- door de deelnemers. Elke Genderse mag gratis komen proeven. Aansluitend zal een bekend koor optreden!
Donderdag 26 augustus wordt de Stratenloop gehouden onder auspiciën van Altena Road Runners, daarna is er nog een aanvullend programma in de feesttent.
Vrijdag 27 augustus wordt door diverse bands een top 100 ten gehore gebracht.
Zaterdag 28 augustus is er een vrijmarkt en ’s avonds de niet meer weg te denken Hollandse Avond met optredens van bekende artiesten als Jannes, Wolter Kroes, Frank Verkooijen en Renee Schuurmans.

Het Zomerfeest vind plaats op het feestterrein dat in Genderen bekend staat onder de naam "d'n Bulk", gelegen op de hoek Akkerstraat/Van der Beekstraat.

Info

Organisator:

Adres:

Oranjevereniging Juliana

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!