donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Expositie Sanne Hak Genderen

19 juni 2010
Van zaterdag 19 juni 2010 tot en met zaterdag 28 augustus 2010
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

GENDEREN / SCHIJNDEL: Sanne Hak schrijft: 'Zaterdag 19 juni opent mijn volgende expositie in Schijndel. Samen met drie  klasgenoten tonen wij met trots ons werk waarmee we zijn afgestudeerd. U bent van harte welkom.'

Van 19 juni tot en met 27 augustus exposeert Sanne, samen met Madelon, Nienke en Richard, in het Cultureel Centum 't Spectrum in Schijndel, gelegen aan Steeg 9, onder de titel Breekpunt.

Expo open van maandag t/m vrijdag 10 - 20 uur. Zaterdags tot 13 uur.

Meer informatie over het werk van Sanne Hak vindt u op www.sannehak.nl.

Sanne Hak
Sanne Hak is geboren op 6 april 1988 en woont in Genderen. Momenteel studeert ze af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Naast kunstenaar wordt ze opgeleid tot docent beeldende vorming. Dat haar werk in de smaak valt blijkt uit de nominatie voor de Jacques de Leeuw Prijs, een prijs voor jonge toptalenten. Een selectie uit haar werk is nu te zien in Bibliotheek Aalburg.

Werk van Sanne Hak
Het werk van Sanne gaat over de werking van herinneringen. Vooral het gegeven dat herinneringen onbetrouwbaar en opnieuw invulbaar zijn, vindt ze fascinerend. “Je kunt namelijk zelf een draai aan je herinneringen geven: dingen accentueren, vervagen, uitwissen of zelfs opnieuw invullen” vult ze aan. Sanne mengt fotografie met schilderkunst tot er een heel nieuw beeld – een nieuwe herinnering – ontstaat.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

KEG Schijndel

Genderen / Schijndel

www.kegschijndel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!