vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Expositie Sanne Hak - jong talent uit Aalburg

09 april 2010
Van 16:00 uur tot en met 17:00 uur

Op vrijdag 9 april opent burgemeester Fons Naterop om 16.00 uur de expositie van Sanne Hak in Bibliotheek Aalburg. In het werk van Sanne lopen fotografische en getekende aspecten door elkaar heen en vullen deze elkaar aan. Deze verfrissende manier van werken zorgt voor een serie eigentijdse beelden. De expositie is gratis te bezichtigen en blijft hangen tot ca. midden/eind mei. Meer informatie over het werk van Sanne Hak vindt u op www.sannehak.nl.

Sanne Hak
Sanne Hak is geboren op 6 april 1988 en woont in Genderen. Momenteel studeert ze af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Naast kunstenaar wordt ze opgeleid tot docent beeldende vorming. Dat haar werk in de smaak valt blijkt uit de nominatie voor de Jacques de Leeuw Prijs, een prijs voor jonge toptalenten. Een selectie uit haar werk is nu te zien in Bibliotheek Aalburg.

Werk van Sanne Hak
Het werk van Sanne gaat over de werking van herinneringen. Vooral het gegeven dat herinneringen onbetrouwbaar en opnieuw invulbaar zijn, vindt ze fascinerend. “Je kunt namelijk zelf een draai aan je herinneringen geven: dingen accentueren, vervagen, uitwissen of zelfs opnieuw invullen” vult ze aan. Sanne mengt fotografie met schilderkunst tot er een heel nieuw beeld – een nieuwe herinnering – ontstaat.

Deel dit bericht met je vrienden!