donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Kiloshoppen bij GSW voor minderbedeelden

Kiloshoppen bij GSW voor minderbedeelden

23 september 2016
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

WERKENDAM - Autje van der Lee, stichting GSW laat weten: 'Vanochtend (9-9) ging ik op pad met het prachtige weer richting Open Coffee Altena en hun 5 jarig bestaan vandaag. Deze netwerk bijeenkomst die ons al veel mooie contacten heeft gebracht , bracht vandaag veel meer namelijk het goede doel voor dit jaar van onze Kilo Shop.

Stichting Tess helpt gehandicapten kinderen belangeloos en laat ze zwemmen met Dolfijnen. Zij waren vanochtend aanwezig in de Jager te Giessen. Na het uitleggen van mijn plan kwamen de tranen, wat een bijzonder moment was dat. Om niet alleen met ons nieuwe concept de Stichting te steunen, maar ook dit fantastische initiatief.

Stichting Tess krijgt de kleur Geel en Geel staat voor kleding en ascesoires. Dus komt u kiloshoppen in de kleur Geel steunt u dus Stichting Tess voor 2,50 per kilo.

Daarnaast steunt u ook met andere kleuren onze ouderen van de drie Gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg voor iedere afgenomen kilo gaat er 1 euro naar alle bejaardenhuizen. Wij van GSW denken dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken voor extra zorg en extra begeleiding bijvoorbeeld een uitje. De reactie van de Burgemeester van Aalburg Fons Naterop was lovend dat geeft goede moed om goed ondernemend verder te gaan.

Dus komt u allen KiloShoppen en steun niet alleen de minderbedeelden maar ook de ouderen uit onze gemeenten en last but not least deze mooie Stichting Tess.'

24 september 13.00 tot 17.00 uur.
Vierlinghstraat 10b te Werkendam

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Stichting GSW

Werkendam

info@stichtinggsw.nl www.stichtinggsw.nl
Deel dit bericht met je vrienden!