woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Wij houden van Oranje

18 april 2015
Van 16:30 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - thema-avond vv Altena: Wij houden van Oranje! (met Johnny Gold)
 
Het thema van de langverwachte feestavond die op 18 april door het derde elftal georganiseerd zal gaan worden is bekend: ‘Wij houden van oranje.’ Met als belangrijkste ingrediënten Hollandse feestkneiters en een spectaculair optreden van niemand minder dan ras entertainer en spraak- en smaakmaker Johnny Gold. Na afloop van de beladen streekderby tussen het inmiddels bewierookte Altena en buurman Sleeuwijk zal het Oranjefeest in hospaleis de kantine losbarsten. De (gouden) muzikale omlijsting verzorgd door de altijd goedlachse Kees Verlee en zijn kompaan DJ Peter van Andel, zal de avond overduidelijk van het benodigde cachet voorzien.
 
Goldparty
Almkerker Johnny Gold is met afstand de ongekroonde koning van het Nederlandstalige feestrepertoire. De winnaar van kies je kraker 2014 (Lalluh) en 2015 (Houdoe Heee) rijgt het succes aaneen en zijn immense populaire tongval heeft menig feestzaal al veelvuldig laten exploderen. De voortekenen voor een ouderwetse kantineavond met onvervalste Hollandse feestkneiters zijn desalniettemin overduidelijk aanwezig.  
 
Superlatieven
Het succes van Johnny Gold toont een parabel met die van de Nieuwendijkse oranjebrigade. Onder leiding van de onverwoestbare Hans den Haan razen de oranjehemden inmiddels als een heuse wervelwind door de 3e klasse C. Superlatieven schieten daarbij ernstig te kort. Met flair, met klasse en een vleugje Den Haan lijkt de titelstrijd op een heuse apotheose af te stevenen. Iets wat op de feestavond ook zal gebeuren, want één ding is zeker: we gaan samen zijn, we gaan Lalluh, en aan het einde van de avond is het zeker te weten; Houdoe Heee! Maar hoe dan ook: ‘We houden van Oranje!’
 
Info
Thema               : We houden van Oranje
Ingrediënten    : Drank en Hollandse feestkneiters
Muziek              : DJ Peter van Andel en Johnny Gold (met een mogelijk duet van Rinus en Kees)
Aanvang           : 16:30 uur, entree gratis
Plaats                : Kantine VV Altena
Dresscode        : Oranje
 

Info

Organisator:

Adres:

Vv Altena

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!